Fint skal det være - kan selerne bære

Nu gør vi det igen - vi tonser rundt og alt skal være perfekt. Har vi husket det hele - alle de vigtige detaljer... Maden, vinen, tøjet, håret, foto, gæster og gave - ups gave har vi glemt, hm.. skrive på listen, vaske bilen, blomster og telegrammer - puha listen er lang.

Ja vi gør vores bedste for at det bliver en uforglemmelig dejlig dag. Det gør vel alle forældre, i mere eller mindre grad. For der er jo mange måder at holde en konfirmation på. Nogle holder en lille fest og har en rigtig hyggelig dag, mens andre holder fest i stor stil, med alt hvad fantasien kan forestille sig.



Vores præst har opfordret forældrene til at vente med de store events til den private fest, og ikke ved kirken, netop for at alle konfirmander kan deltage på lige fod. Konfirmationen er ikke kun fest og gaver, men en kirkelig handling, som bekræfter dåben. Sådan!

Havde vi lige glemt det i vore bestræbelser på at gøre det så godt? Ved konfirmationsundervisningen er  vore unge mennesker blevet inspireret til at tænke over livets store spørgsmål. Hm.. Måske skulle vi også lige huske at gøre det..











Kommentarer