Prinsessen på ærten

I går aftes tog tantens mand til sildebord ved den lokale byfest. Han var selv afsted uden festbremsen sammen med gode naboer - så man skulle tro han var i trygt selskab - og som de sagde "Dobbelt så billigt og dobbelt så sjovt".

Vi andre hyggede herhjemme og blev enige om at den kommentar måtte vi gøre noget ved. Ved sengetid skulle vi redde sengen på herreværelset, og så kom vi lige lidt at gøre lidt ekstra ud af pynten.


I nat vågnede vi så da han kom hjem. Hunden lukker jo ikke alle og enhver ind på det tidspunkt af natten. Han rumsterede gevaldigt og på et tidspunkt kunne jeg høre at han raslede med hundens madskål - mon han var blevet sulten.. Men nej han havde fundet hundefoderet under lagnet og lagde det blot på plads.

Her til morgen kunne vi så konstatere at han ikke havde fået det hele fjernet så han havde sovet som prinsessen på ærten. Jeg behøver vel ikke at sige at der ikke var meget synk i morgenmaden..

Ak den stakkel sofaen smed ham af her til formiddag og han er nu igang med dagens dont. Det er ikke nemt at have tømmermænd her i huset hos TanteSkrap, men vil han se fodbold på herreværelset ja så må han jo igang med at installere antennen til tv'et..

En helt perfekt dag at gå for sig selv på herreværelset :-)

Kommentarer