Mænd og powershopping

Her hos os er det manden, der er en ørn til at klare ugens indkøb. Han elsker det store udvalg af varer og er super god til det med tilbud og priser. Dog brummer han lidt nogle gange, for man kan vel godt være træt en fredag aften. Så har jeg tilbudt at handle istedet for, men han afslår gerne, og så tænker jeg lige. Hvorfor er det så spændende at handle en fredag aften?

Efter at have stykket lidt brudstykker sammen over årene, er jeg kommet frem til følgende: Når man arbejder udenbys, er det rigtig hyggeligt lige at samle op på, hvad der er sket i ugen løb i vores lille lokalsamfund. Dvs. det tager oceaner af tid at handle, for han møder som regel mange bekendte, men så stor er vores by altså heller ikke.

Næh nej, det handler om at holde focus. For ikke nok med at han har en alenlang huskeseddel med  (vi handler nemlig helst kun en gang om ugen) men så han har også problemer med indkøbsvognen. Koncentrer og focuser, hvor svært kan det være. Men der går tit noget galt, kan han have nikkelallergi monstro?

I går aftes skete det igen. Han fandt en vare, lagde den i kurven, fandt en ny vare... Her blev han afbrudt af en venlig dame. Undskyld, er det ok jeg tager min egen vogn igen. Din står ved køledisken... Haha.. lidt flovt, men kom igen..

Lidt senere kom der en familie gående forbi ham. De havde to små piger med, som fandt varer og pjattede samtidigt. Piger kan virkelig multitaske i en tidlig alder.  Lidt efter sagde pigernes far, øh tøser, det er nu ikke sikkert, at manden vil betale for jeres varer. Her vågnede Tantens mand så lige op, nåh.. Pigerne havde lagt varerne ned i hans kurv. Han smilte overbærende.. han havde jo lige selv taget fejl.

Jeg troede egentligt, at det ville være lettere for ham efterhånden. Nu er vores piger så store at de ikke gider med på indkøb mere, og de er nu også alt for store til at sidde i vognen. Men det får mig til at tænke på  engang da vores den ældste var lille. Hun sad stolt i vognen og hjalp far med at handle ind. Mens han var optaget af nogle spændende varer på hylden, kunne han pludselig høre datteren græde. Da han vendte sig om, var indkøbsvognen væk. Han kunne bare gå efter lyden, en anden distræt mand havde overtaget vores vogn og kørte lystet videre med den. Stakkels mand, tænk at tage fejl af børn i et supermarked. Gad vide om han egentlig havde haft børn med ind i butikken, han ville i hvert tilfælde være sikker på at få et med hjem til konen.

Gad vide om børn tit oplever det, for min mand har også fortalt om engang han gik forbi en anden kundes indkøbsvogn. Lige da han gik forbi rakte ungen armene ud efter ham og råbte glad. FAAAR. Var det lige en vogn på gule plader??

Er nu kommet til den erkendelse at manden elsker at powershoppe. Og da han er stor sportsmand, må det være fredagens race med indkøbsvogne, der giver det helt store kick. Hvem kan gå gennem labyrinten på længst tid, med flest mulige forhindringer og overspringshandlinger for at få flest point. Kom nu ind i kampen! Pointene gives når man kommer frem til kassen. Her har Superbrugsen det system, at jo mere du køber jo flere point kan man samle.. Lige noget for Tantens mand. Derfor handler han i Superbrugsen. Tænk at handle i Fakta - det tar kun 5 min. det går bare slet ikke for en sportsmand.


Kommentarer