Hortensia i haven

I går gik turen til det lokale plantecenter for at købe nye blomster til haven. Inden vi tog afsted foreslog jeg min havemand om vi ikke skulle have en trailer med... næ nej, så meget skulle vi nok ikke have. En halv time og x-antal kroner senere havde havemanden skiftet mening ;) Dagens udfordring blev "hvordan pakker du en Opel" - 4 store plantesække og 11 blomster - værsgo! men det lykkedes.

Image and video hosting by TinyPic

Dermed var dagens store hovedbrud ikke endt, for blomsterne skulle også plantes. Ja ved godt man bare sætter dem i jorden ;) men de skal jo også stå så de ikke skal plantes om næste forår. De har det jo med at brede sig sådan nogle bæster.

Image and video hosting by TinyPic

Så i silende regn flyttede vi rundt på blomsterne. Først skulle nogle eksisterende hortensia flyttes og deles op i mindre blomster og dernæst skulle vi have regnestykket til at gå op. Alt skulle stå i samme afstand fra træet og med samme mellemrum mellem blomsterne. OMG! Det blev næsten til en større raketvidenskab, for ind imellem rendte katten også med målene.

Image and video hosting by TinyPic

Endelig lykkedes det og vi er nu tilfredse med resultatet. Vi har fået et hortensiabed midt i haven.
Vi er nu kommet et skridt videre i at genopbygge haven. At vi så var så heldige at ramme et havecenter der kørte en masse åbningstilbud - det passede lige som hånd i Tantens havehandske.

Kommentarer