Tarteletter med rejer

I går sad vi som sædvanligt og skulle skrive huskeseddel og lave madplan. Øv altså, hvor kan det være svært med inspiration i det daglige. Men nu er det lørdag og så laver vi noget helt andet. Det er så længe siden at vi har fået tarteletter med rejer, at vi rent faktisk havde glemt hvor godt det smagte. Så i anledning af at det er lørdag, vil jeg dele denne opskrift med jer. 

Image and video hosting by TinyPic

Indigrienser:

10 tarteletter, 500 gr rejer, 2,5 dl piskefløde, 2,5 dl cremefraiche 18%, 3 spsk tomatpuré, salt, peber, citron og dild. Arbejdstid 10 minutter.

Pisk fløden (næsten til smør). Dryp cremefraichen af i en si. Rør fløde og cremefraiche sammen. Smag til med salt, peber, citron og dild og vend forsigtigt rejerne i. Tarteletterne lunes og fyldet kommes i. Pyntes evt. med dild og rejer.

Perfekt til forret, natmad eller let aftensmad. God fornøjelse



Kommentarer