Chokoladekage med kokos

Så er der bagt chokoladekage til den hårdtarbejdende havemand og øvrige gæster. Der skal ekstra lækkerier til, når der skal arbejdes og chokoladekage plejer at tiltale de fleste.

Opskrift:
3 æg, 3 kopper sukker, 4,5 kop mel, 3 tsk. vaniliesukker, 3 tsk. bagepulver, 2 spsk. kakao, 1,5 kop kaffe, 225 gr. smeltet margarine.

Fyld ovenpå:
10 spsk. (125 gr) smeltet margarine, 375 gr. flourmelis, 3 spsk. kakao, 3 tsk. vaniliesukker, 200 gr. kokosmel, 10 spsk. kaffe (0,5 kop)

Image and video hosting by TinyPic

Æg og sukker piskes godt sammen. Vaniliesukker, bagepulver og kakao røres i. Mel og kaffe blandes i. Den smeltede margarine røres i til sidst. Kommes i en smurt bradepande str. 40x27 cm og bages i 20-30 minutter ved 175 grader. Tjek med en gaffel om kagen er bagt nok.

Fyld: Smelt margarinen i en gryde og kom resten i og kog det stille op. Fordeles på kagen som bages færdig i 5-10 minutter ved 200 grader. Nydes afkølet.

Rigtig god påske til dig og dine.

Kommentarer