En epoke er slut

De sidste par uger har været lidt for spændende. Vores gamle opel er ved at være oppe i årene og derfor har vi været på udkig efter en erstatning. Et par dage efter at vi fik solgt bilen, sad vi og talte om hvor fantastisk den faktisk havde kørt. Skønt i den forbindelse at få at vide, at man har en velholdt bil trods det store km-antal.

Morgenen efter da Tantens mand kørte på arbejde, kom han ikke længere end 10 km, så lyste alle lamper i panelet. Vores flinke mekaniker kiggede på bilen og kunne konstatere, at det var generatoren (læs julegaven pakket ind i blå metal)  det var galt med og at det hørte ind under garantien. Pyh!

Da vi så søndag aften skulle køre hende den langhårede op på efterskolen, fik vi den næste forskrækkelse. Midt i en overhaling af en lastbil på motorvejen, kunne vi pludselig høre en meget høj, larmende lyd som kunne overdøve radioen. Samtidig var det som om farten tog af. Nok ikke lige det mest praktiske sted at få problemer, men vi fik overhalet og kørte direkte ind i nødsporet.

Her nåede jeg lige at se i sidespejlet, at vi var punkteret. Nå var det kun det. Her havde vi lige siddet og frygtet, at der var noget galt med motoren, da der ikke kunne mærkes noget i rattet. Da vi så kom ud og åbnede bagagerummet kunne vi se, at hov - vi havde jo lige tømt bilen for ALT, da vi jo skulle aflevere bilen lige om lidt. For f@nden da - så stod vi der på motorvejen uden advarselstrekant og gule veste. Bagklog kan man altid være - men hvad kan man bruge det til.

Det er sådan en situation man kun kan grine af - bagefter. Det ville dælme have været surt, at skulle aflevere den gamle opel og samtidig skulle smide en pose penge efter den ud i den blå luft. Men det gik heldigvis ikke så slemt, den gamle opel var sej :-)

Kan kun konstatere at en epoke er slut og at en ny begynder. Velkommen til en nyere peugeot. I den forbindelse skifter vi "partifarve" fra blå til rød - i det tilfælde nogle har lyst at hilse på når vi ses.






Kommentarer