Totalt gak i låget

Hjælp mig lige til at forstå dette.

En arbejdsskadet person der kun kan arbejde 40 minutter om ugen, er blevet visiteret til et fleksjob.  Han tilkendes ikke førtidspension af sin hjemkommune, med begrundelsen:  - "Hvis man har tilknytning til arbejdsmarkedet, selv om den er meget lille, så kommer man også nemmere tilbage på arbejde" Øh IKKE forstået. Hvilken arbejdsgiver skal så beskæftige personen i rundt regnet 8 minutter om dagen?! 

Samtidig står der stadig arbejdsløse borgere, som hjertens gerne vil arbejde, men som ikke kan opdrive et job. Det er mig totalt ubegribeligt at systemerne skal fungere på denne måde.

Men så falder 10-øren for Tanten! Det er f@ndme genialt! En arbejdsskadet person arbejder 8 minutter om dagen. Det kan han sikkert ikke holde til. Ergo han bliver sygemeldt igen. Så er der i første omgang en læge der skal tilse patienten, patienten får ordineret medicin som skal hentes på apoteket og bliver sikkert sendt til behandling hos fx. en fysioterapeut eller lignende.

Dernæst skal den arbejdsskadede person indkaldes til en samtale hos jobcentret. Der tilknyttes en sagsbehandler, en lægekonsulent osv. osv. osv. Allerede her er der skabt arbejde til x antal nye personer. Møllen skal bestå - koste hvad det vil.

OMG altså! Sikke et sygt samfund vi lever i! Lad nu den stakkels arbejdsskadede person få sin førtidspension, så han kan få ro til at restituere sig ordentligt. Hvorfor kan systemet ikke se kendsgerningerne i øjnene. Der er INGEN arbejdsevne tilbage! Lad nu manden få lidt livskvalitet. Det er svært nok i forvejen. Kan vi ikke bare bede om lidt anstændighed og medmenneskelighed.

Jeg synes det er totalt gak i låget.


Kommentarer