Grove pizzasnegle

Endnu en opskrift på et alternativ til madpakken. Udarbejdet i samarbejde med hende den langhårede.

Image and video hosting by TinyPic 

Dej: 50 gr gær, 4 dl lunkent vand, 4 spsk olie, 1 tsk. salt, 5 dl finthakkede havregryn, 2,5 dl rugmel, 2,5 dl hvedemel.
Fyld: 3 dl tomatpure, 1 reven løg, 200 finthakket skinke, 5 dl reven ost, 3 finthakkede peberfrugter, 2 tsk. oregano.

  Image and video hosting by TinyPic

Dejen laves og hæver ca. 15 minutter. Del dejen i 2 portioner, så er den nemmere at arbejde med. Rul hver dej ud til en firkant. Bland tomatpure med revet løg og bred blandingen ud over begge deje. Læg skinke og peberfrugter på, drys ost og krydderier over og rul dejene sammen til en tyk pølse, der hver skæres i 15 skiver. Læg skiverne på en bageplade med bagepapir og lad sneglene hæve i 20 minutter, før de bages øverst i ovnen ved 200 grader i ca. 15 minutter.

God fornøjelse.

Kommentarer