Pirogger

En gang imellem kører jeg rigtigt træt i rugbrød og pålæg. Så må der noget nyt og spændende til. Derfor har jeg bagt disse pirogger.

Image and video hosting by TinyPic 

Dejen er en bolledej, og mens den hæver, laver jeg fyldet. Denne gang har jeg svitset bacontern og løg tilsat peberfrugter og krydderier. Når det er taget af varmen har jeg vendt revet ost i.


  Image and video hosting by TinyPic

Når jeg har formet bollerne, ruller jeg med kagerullen så de får en rund form 15x15. Fyldet lægges på den ene halvdel, og den anden halvdel lægges hen over og trykkes sammen med en gaffel. De efterhæver 15 min. og pensles med vand og bages ved 15 min.

Fyldet kan varieres efter ønske. De er også gode som frokost til en strandtur eller madpakke. Ved godt madpakke er et fyord her i ferien, men måske kan en god madpakke lette starten på arbejdet eller i skolen.

God fornøjelse.

Kommentarer