Fis med snapchat

Det der med rengøring, det hænger som regel på mig, men i weekenden havde jeg kaldt tropperne sammen og vi løftede i fælles flok. Vi kan hurtigt blive enige om at rengøring er et nødvendigt onde som bare skal overståes i en fart og derfor er det også bedst, hvis det udføres mens der afspilles højt musik.

Men selv omgivet med god musik var der nogle der tabte pusten og de blev overmandet af overspringshandlinger. Denne weekend opstod der nærmest en lille krig mellem hende den langhårede og Tantens mand, om hvem der kunne chikanere hinanden mest mens rengøringen stod på.

Det startede så uskyldigt som et spørgsmål om at komme og fjerne en edderkop, men efter adskillige edderkoppedrab opstod der tumultlignende tilstande med uddelte dask og hurtigløb ind imellem vinduespudsning og støvsugningen. Jeg valgte at være neutral og gik ind for mig selv og børstede hundene.

Om aftenen da den ældste datter kom hjem på weekend, fortalte hun under stor morskab, at hun havde fået en snapchat fra hende langhårede om eftermiddagen. En sjov lille film med Tantens mand der gik og støvsugede med høj musik i høretelefonerne. Det kørte bare derudaf for ham med god dansestil med støvsugeren som partner. Der var bare lige det, at han slet ikke havde registreret,  at der i mellemtiden var blevet slukket for støvsugeren! 

Haha hvor kan man nemt blive til grin, men mon ikke hævnen bliver sød. 

Kommentarer