Guldfisk og koier

I disse dage tæller vi koier og guldfisk. En opmærksom nabo havde gjort os opmærksom på at fiskehejren havde kredset rundt over vores have og en morgen da vi rullede gardinerne fra i stuen, kunne vi se fiskehejren sidde på kanten af bassinet og studere spisekortet. Mon ikke lige man fik travlt med at hamre på ruden og få den skræmt væk.

Image and video hosting by TinyPic 

Selvom vi har denne "paphejre" stående, så har vi desværre ind imellem stadig besøg. Ved sidste optælling havde vi 2 koier og 25+ guldfisk. Vi kan desværre kun se "de røde" guldfisk, dog ved vi at der er x antal sorte unger.

Image and video hosting by TinyPic 

Den store på billedet er en koi. Den anden koi er sort og er straks mere svær at få øje på, og da det kun er Tantens havemand der kan få kontakt til koierne, ved at stikke en hånd i vandet, så må I nøjes med at se den ene.

  Image and video hosting by TinyPic

Nogle af guldfiskene er ved at være ganske store, gad vide hvor mange der reelt er i dammen. 

Image and video hosting by TinyPic

Det er lidt svært at se fiskene for al den genspejling der er i vandet. Bl.a. kan ses hvor store træerne er, og ikke mindst gavlen af huset, hvor sternbrædderne trænger til at blive skiftet. Et stort projekt som vi venter med til næste år. 

Rom blev ikke bygget på en dag.

Kommentarer