Sukkerfri choko müsli

Det er mørkt om morgenen og der skal noget godt brændstof til at kickstarte dagen. Ikke noget med at   bare snuppe en kop kaffe eller en energidrik og så ud af døren. Vi er vokset op med havregryn og havregrød til morgenmad og det giver en solid start på en lang dag. Men nogle gange er det godt at have et alternativ hvis man får lyst til noget andet. 

Opskriften er hjembragt af Tantens mand. Heldige mig :-) At bo sammen med ikke mindre end to madtosser :-) Dagligdags mad sorterer under dem - bagning og desserter under mig. Jep jeg har valgt livets dessert ;-)

Image and video hosting by TinyPic

Ingredienser:
1 spsk kokos olie, 50 g mandler, 50 g hasselnødder, 30 g græskarkerner, 30 g hørfrø, 30 g kokosmel, 100 g rugflager, 1 tsk stevia max sød, spsk god bagekakaoalt efter hvor stærk du ønsker den, 1 tsk vanilje pulver, Evt. skallen fra økologisk appelsin

Fremgangsmåde:
Smelt kokosolie på panden. Rist mandler og hasselnødder herpå i 3 minutter. Kom herefter rugflager, græskarkerner, hørfrø og kokosmel på panden og steg i 1 minut inden du kommer stevia, vanilje og bagekakao i blandingen og steger videre i ca. 1 minut. Tag müsli af panden og lad den køle af inden du putter den i en beholder.

Spis 2-3 store spsk müsli på skyr og top med frugt. God fornøjelse.

Kommentarer