Føj en luskebuks

Sidste forår opdagede vi, at nettet til havedammen var forsvundet fra vores skur. Vi fandt det aldrig og vi havde en formodning om at det kunne være en stor "solsort" som var fløjet med nettet og derfor resignerede vi og købte et nyt. Vi kunne da slet ikke forlige os med tanken om, at nogle personer havde mast sig igennem hækken og havde stjålet nettet.

I weekenden kunne vi så konstatere, at vi åbenbart bor meget langt ude på Lars Tyndskids Mark eller nærmere betegnet lidt Syd for Tørre Røvelse. I hvert fald et sted  hvor visse personer tror, at alle landets love og regler blot kan tilsidesættes eller gradbøjes efter deres godtbefindende.

Disse poser med agillity udstyr har hængt på et søm på en bjælke i det åbne skur. Pænt opmagasineret indtil haven blev klar til hundeleg igen. Da Tantens mand kom hjem fra en gåtur kunne han se, at der lå "noget" klemt ind bag hækken op mod stakittet  og det var disse to poser som ellers skulle have hængt i skuret.

Image and video hosting by TinyPic

Hvor længe de har ligget der, er et sted mellem sidste lugning af hækken i efteråret og til nu. Takket være den gerning, har vi nu noget agility udstyr som er mindre rustent. Vi er både forundrede og irriterede. Vi ved godt at skuret ikke er lukket af, men for at komme ind i skuret skal man kravle over en hæk på knap 2 meter. I vore øjne er det indtrængen på privat grund og når man tager noget med over hækken som ikke er sit eget, så er det vel også tyveri, og i det her tilfælde når noget bliver ødelagt også hærværk.

Vi har nu taget nogle forholdsregler, og hvis det skulle ske igen, bliver det meldt til politiet. Nogle tænker måske, ja de kan bare låse.. Jep døren til stien var også låst og vi har ikke holdt åbent hus. Om det er nogle der "bare" tager lidt fis på os, vides ikke. Jeg plejer ellers at sige at det er bedre med syg humor end humørsyg, men den opfattelse er hermed revideret.

Møg ubehageligt når man har en luskebuks der lusker rundt i en ellers lukket have. Tingene har jo for fanden ikke nogen værdi som sådan, tænk at gøre sig til tyv for så lidt. Jeg græmmes.

Må deres røv'er klø og deres arme være for korte.

Kommentarer