En milepæl

Så blev hende den langhårede 18 år og det blev fejret i går med familie og venner. Forstår ikke lige helt hvor tiden blev af, men sådan er det jo: Vi bliver ikke ældre og det er kun børnene der bliver store. 

Image and video hosting by TinyPic

Fødselaren havde bestemt at temaet skulle være have/grillfest, dog indendørs da vi ikke helt kunne regne med det danske sommervejr. Da vi skulle købe bordpynt valgte hun bevidst det der ikke umiddelbart passer sammen. Men på en eller anden forunderlig måde, faldt det hele i hak alligevel. Tankevækkende, og absolut ikke sidste gang vi gør det.

  Image and video hosting by TinyPic

De store og små glas er lånegods og syltetøjsglasset har der vist været asparges eller champignon i. Egentligt ville vi bare have taget nogle blomster fra haven, men de var ikke sprunget ud endnu pga manglende sol og varme. Ergo måtte jeg i den lokale Superbrugs og købe 3 duske og så blev de ellers plukket og fordelt i glassene.  I Søstrene Grene fandt vi disse små fyrfadslys og bakken. Masser af forskellig farve. Det gav spræl og varme.

Image and video hosting by TinyPic

Maden fik vi udefra. Hvor nemt kunne det lige være. Selvom vore gæster gjorde et ihærdigt forsøg, og nogle fik en doggybag med hjem, så har vi stadig mad til de næste mange dage. Jeg tror nærmest at der var mad til dobbelt så mange som vi havde bestilt. Men det er det sædvanlige når vi bestiller fra det sted. Man behøver aldrig være bange for at der mangler mad.

Tilbage sidder vi nu og er trætte. Gladtrætte. Tak til vore gæster for en uforglemmelig dejlig dag. 

Kommentarer