Pestosnegle

Jeg elsker at bage og allerhelst totalt usunde kager. Det går bare ikke i længden. Derfor er det skønt at finde nye opskrifter som også er lidt sunde. Disse pestosnegle er gode at have i fryseren og nem at have med i madpakken.

Ingredienser til 12 stk:
25 g gær, 1 dl lunkent vand, 1 dl kærnemælk, 1/2 tsk salt, 1 spsk olivenolie, 1 dl grahamsmel, 4 1/2 dl hvedemel. 
Til fyld: 50 g pesto - lavet af basilikum, persille eller rucola (eller færdigkøbt), evt. 2 spsk parmesan til pynt

Image and video hosting by TinyPic

Gæren smuldres i en skål og røres ud i vand og kærnemælk. Tilsæt salt og olie. Tilsæt grahamsmel. Kom hvedemelet i lidt efter lidt. Ælt dejen færdig på bordet. Lad den hæve i 15 minutter. Rul dejen ud til en firkant 20x40 cm. Kom pesto på dejen og smør den ud. Rul dejen sammen til en 40 cm lang pølse og klem kanterne sammen. Skær pølsen ud i 12 skiver. Sæt pestosneglene på bagepladen og tryk dem lidt flade. Drys evt. med revet parmesan. Lad dem hæve i 15 minutter. Bages midt i ovnen ved 225 grader i 12-15 minutter. 

Jeg havde desværre ingen parmesan, men det skal helt klart prøves til næste gang. Desuden havde jeg erstattet 1 dl hvedemel med 1 dl grahamsmel, for at gøre den mere grov. God fornøjelse

Kommentarer