Siden sidst

Et år kan både gå hurtigt hvis det går godt, og gå langsomt hvis det går dårligt. Lige på dette punkt har tålmodighed været en dyd, for vi ville så gerne se det færdige resultat i en fart. I disse dage er det et år siden vi blev færdige med at plante trædebregner i vores have. Se forskellen på billederne. 

Image and video hosting by TinyPic

Næsten groet sammen på et år. Selvom det var lidt op ad bakke og dele planterne og plante halve planter, så breder trædebregner sig hurtigt og sætter nye skud, forudsat selvfølgelig at de har de optimale leveforhold. Derfor valgte vi med grundig vejledning fra  planteskolen denne model. 

Image and video hosting by TinyPic

Med sidste års varme sommer og masser af sol samt obligatorisk vanding om aftenen, er det lykkedes os at komme i mål på rekordtid - til stor overraskelse for planteskolen, som egentlig havde spået 2 år. 

Image and video hosting by TinyPic

Lige når fuglekirsebærtræet er færdig med at smide blomsterne og asketræet er sprunget helt ud og har smidt "skalden" om de nye skud, så skal plænen rives. Tantens mand har været i gang og man kan se hvor langt han er kommet, men opgav halvvejs da det store asketræ i den grad grisser.

Sådan er det at have have, altid nye opgaver.


Kommentarer