The King has left the building

Et par gange om året er vi på familietur. Ikke noget fancy over det, nok nærmere når hele weekenden er sat af til familie, så har vi endelig en chance for at tage på sightseeing. Vi får det simpelthen ikke gjort i dagligdagen.

Image and video hosting by TinyPic

I vinters talte vi om at vi godt kunne tænke os at se Graceland Randers indefra. Som sagt så gjort. Ingen af os var store Elvis fans inden vi gik ind af døren, men vi var nok lidt påvirkede da vi gik ud derfra. Jeg kan godt huske Elvis fra radioen, men ellers var det ikke noget der blev gjort noget stads ud af i mit barndomshjem. Dog husker jeg at jeg hørte om hans dødsfald i radioen. Men hold da op der var da lige nogle ørehængere ind imellem.

Image and video hosting by TinyPic

Ved et tilfælde landede vi lige kl 12.00 og fik beskeden om at der var rundvisning lige om lidt. Hvor heldig kan man lige være. Her fik vi mange spændende historier om museet, Elvis og alle de originale effekter som museet indeholder. 

Image and video hosting by TinyPic

Når man nu er så mange mennesker stuvet sammen på lidt plads, så kan det godt give trængsel om de bedste pladser. Hende den langhårede var landet på krykker den dag. Et bistik på foden havde givet en allergisk reaktion og den hævede voldsomt op. En venlig herre syntes at han ville vige pladsen til fordel for hende, så hun bedre kunne være der. Tænk at den slags mennesker stadig findes. Men fordi hun ikke var hurtig nok på krykkerne, blev pladsen straks indtaget af en anden meget interesseret herre, som mente at han slet ikke kunne se hen over alle os andre - til stor irritation for den venlige herre.

Image and video hosting by TinyPic

Efter rundvisningen forsvandt mange tilhørere op i Dineren hvor man også kunne indtage et godt måltid. Da vi havde andre frokostplaner tog vi bare turen rundt på museet igen selv. Så var der masser af plads til os alle. Vi fik nærstuderet de mange originale effekter og læst om de mange gode historier.  Vi faldt bl.a. over overstående billede af Elvis. Ved nærmere eftersyn kunne vi se at billedet var lavet af slik. Ganske sjovt. 

Hvis der ikke lige havde været så langt derop transportmæssigt,  så tror jeg måske at jeg kunne have fundet på at booke de dejlige festlokaler på stedet til den næste fest. Tænk at holde en fest i lokalerne med flotte Elvis billeder på væggene, Elvismusik og mele moletjavsen og når festen så var slut at kunne sige "The King has left the building". Slet ikke dårligt.

Kommentarer