Helt færdig bum

Meget af sommeren er gået med at male træværket på huset. Jeg har haft en specialopgave, nemlig at male de nye sternbrædder inden de skulle sættes op. Hvor svært kan det lige være tænker man. Tjo ikke spor svært, når bare man har bukke nok at ligge brædderne op på inde i garagen i tørvejr, masser af god musik nå ja og så maling nok vel at mærke.

For et par uger siden blev det så vores tur til at låne et stillads og værktøj og så gik Tantens mand ellers selv igang selvom det var et værre regnvejr. Om lørdagen tog jeg på kursus og så havde han fred og ro til at få gavlen ud mod vest skiftet. Han gjorde det helt selv den ihærdige mand, men lur mig om han ikke lige på et tidspunkt godt kunne have brugt en hold-ved-montør. Det var noget med en finger der kom i klemme ved et brædt, samtidig med at han tabte en hammer. Det var overskriften, men vist ikke noget man ellers skal spørge nærmere ind til.

Gavlen mod syd tog han om aftenen efter arbejde i dejligt solskinsvejr. Og ved samme lejlighed blev træværket inde under taget også lige malet færdig helt oppe i spidsen af gavlen. Tilbage stod så at pille stilladset ned igen, men det var jo det mindste.

En glad og træt-med-træt-på mand var færdig efter ca en uge. Det er helt vildt, det gik over al forventning og vi nåede det inden at efteråret rigtig sætter. En super god fornemmelse af at have nået hele vejen rundt i kampen om at vedligeholde træværket på vores hus. Helt færdig Bum.

Kommentarer