Sådan barberer en mor sine ben

1) Fyld først vaskemaskinen med beskidt tøj og sæt den i gang. På den måde vil vandtrykket samt temperatursvingningerne gøre dit brusebad til en totalt uforudsigelig og sjov oplevelse.
2) Mindre end et minut efter du er steget ind i badet, vil dine børn brase ind på badeværelset for at fortælle dig, at de keder sig.
3) Fortæl dem, at det tager kun 5 minutter og så er du der straks igen.
4) De vil svare tilbage: "hvor lang tid tager 5 minutter"
5) Imens du febrilsk vasker dit hår, svarer du "ca. Samme tid som det tager dig at gå på toilettet, vaske hænder og børste dit hår".
6) Endelig er du alene igen, shampooen løber ned i dit ansigt og pludseligt træder du på noget hårdt.
7) Da du har fjernet sæben fra øjnene, kan du se at du har trådt på den lille dyre plastikdukke. Den har du har panikkøbt til din 5-årige datter i Netto, fordi de havde placeret den på det helt rigtige sted, hvor små børn ikke kunne undgå at se den.
8) Du samler dukken op og prøver at finde et sted til at ligge den på badekarret, som iøvrigt er fyldt med diverse badelegetøj som egentligt burde ligge i den dertil indkøbte kurv.
9) Dine børn kommer ind på badeværelset igen, og råber at de er SÅ sultne og de vil have noget at spise lige nu, alt imens de stamper i gulvet.
10) Du siger til dem, at du kommer lige om et par minutter, men hvis de er så sulten og de ikke kan vente, så ligger der nogle kiks i køkkenskuffen.
11) Du tager din barberskraber fra hylden i bruseren, men lige idet falder bruseren ned og rammer dig i hovedet, så du er ved at få et hjerteanfald.
12) Du bander din mand langt væk, fordi du bad ham om at reparere den for flere år siden, så den ikke falder ned hver gang du går i bad.
13) Du prøver at finde et sted hvor du kan placere din fod på badekarrets kant, så du hurtigt kan barbere dit ben.
14) Så kommer dine børn ind på badeværelset igen, for at fortælle dig at de absolut ikke kan lide de kiks der ligger i skuffen og de vil have skiveskåret frugt og nutella i stedet for.
15) Fortæl dem, at du er der om 5 sekunder
16) De fortæller dig at der allerede er gået 5 sekunder
17) Du siger: Lille skat, jeg kunne have været færdig nu, hvis du bare ville have ladet mig skynde mig at blive færdig. Det er en af de gange hvor "Lille Skat" bliver oversat til "For fanden da barn, du er en pain in the Assing".
18) Alene igen, du kan ikke finde et sted at placere din fod på badekarret fordi det flyder med badelegetøj, men du finder et lille sted hvor du lige kan få plads til din storetå. Helt fint.
19) Du forsøger at holde balancen mens du putter barbercreme på benet med den ene hånd, samtidig med du holder den skarpe kniv i den anden.
20) Lav bevægelsen "Bambi på isen" og forsøg  at holde balancen mens du barberer benet.
21) Dine børn kommer igen ind på badeværelset og siger med den sødeste stemme. Moar? Du skriger: HVAD! Dine børn siger: Jeg har lavet denne til dig. Du siger: tak kommer snart.
22) Vent lidt? Huskede jeg nu at barbere mine armhuler?
23) Hvor satte jeg barberskummen?
24) Mens du vender dig om for at lede efter barberskummen inde i bruseren, træder du på noget legetøj der piber og du er ved at få et hjerteanfald igen. Da du kigger ned kan du se, at det er den blå blæksprutte du har trådt på og der står en fin stråle med vand ud af dens mund.
25) Yes, så er du færdig med barberingen.
26) Da du står ud af badet finder du en sød tegning, hvorpå der står "Jeg elsker dig mor".
27) Du når lige at mærke samtlige følelsesregistre. Specielt skyldfølelsen af at have ignoreret dine børn, fordi du bare ville have nogle få minutter i fred til at barbere dine ben, fordi du faktisk kunne føle hårene på dine ben næsten blæse rundt for hvert skridt du tog når du gik, og du bare ikke kunne vente endnu en dag med at barbere dem. Men dine børn gjorde det næsten umuligt for dig at få det gjort og nu føler du dig som lort for at hæve din stemme overfor dem, bare fordi hun har lavet en sød tegning.  Imens du tænker, hvorfor fanden de aldrig forstyrrer deres far når HAN er i bad.
28) Går ud og finder dit barn, giv dem et stort knus og kys, og tak dem for den dejlige tegning de har tegnet til dig.
29) Gå tilbage til badeværelset, tag lotion frem til at smøre dine ben ind i.
30) Find en stribe af hår på bagsiden af dit ben,  som du ved et uheld er sprunget over flere gange med barberkniven, sikkert i næsten en måned!
31) "FUCK!"

Kommentarer