Fis i H&M

I weekenden tog vi på en hurtig improviseret tur til det lokale Storcenter. Der var lagt op til hygge i adskillige butikker, for de herrer skulle shoppe lidt og vi tøzer var bare med på en kigger - sådan lidt altså.

Derfor startede vi ud med herreafdelingen i H&M. Drengene (mændene) kørte i lidt højt gear. Det er lidt ligesom at slippe børn løs i en slikbutik. Man står bare og venter, og venter, smiler lidt og siger ja/nej skat, og venter igen på at de skal bestemme sig. Sikkert lidt ligesom ved kvinder.

Første valg faldt på et par smarte sko/støvler. Den unge mand smed sine sko og fik hurtigt de nye sko på. Han stod skiftevis og kiggede nedad sig selv og hen på sin kæreste.

Han: "hva' syn's du"?
Hun: "Ej det kan jeg altså ikke se, når du ikke har bukser på"!
Så måtte Tanten altså også lige kigge med over tøjstativerne!
Mig: "Ej C, har du ikke bukser på"?!
Han: "Jo men ikke lange bukser"!

Det var så her vi fik øje på en anden kvindelig kunde, som havde rimeligt svært ved at holde masken. Af gode grunde kunne hun slet ikke undgå at høre/se alt det fis vi fik lavet.

Når sådan nogle sko skal prøves rigtig indebærer det, at man skal teste om man kan gå i dem. Det kan godt være en udfordring et sted som i H&M, hvor skoene er bundet sammen med elastiksnor. Men det afholdt nu ikke den unge mand. Han spankulerede derudaf i de smarte korte sko/støvler og korte bukser i bedste Chaplin stil med bitte små skridt. Vi lå alle flade af grin.

Ej det køb måtte han altså lige overveje. Måske skulle han prøve dem igen en dag - måske en dag han havde (lange) bukser på.

Behøver jeg at sige at det blev en lang dag..


Kommentarer