Hvad har vi i gemmerne

Hvert år på denne tid står jeg i det dilemma, at jeg synes mit julepynt er kedeligt og so last year. 
Visse ting får lov at blive sat frem fordi det indeholder minder, men det er langt fra det samme der kommer op hver år. Der må godt være noget nyt, lidt skævt og upcyclet.


På Kreative Dage i Fredericia købte jeg Posca Tusser, dog til et andet formål men Posca kan mange sjove ting. Så som at tegne på glas og vinduer. Flaskerne her skal pyntes med LED lyskæde med korkprop eller grene fra haven.

Nederst i julepynts kassen lå 3 gamle fyrfadsglas, som ikke har været fremme i mange år. Netop fordi tiden var rendt fra dem. Det gule papir blev fjernet og erstattet af decoupage og så kan de gå et år  endnu. 

Det er det sjove ved at åbne julepyntskasserne. Man ved nogenlunde hvad man har, eller det tror man - indtil man åbner kassen og tænker ej øv. Det der var sjovt og fint sidste år, er so last year i år. Jeg kunne også bare gå ud og købe sprit nyt hvert år, men det er der jo heller ikke så "bæredygtigt". 

Lur mig om "Forbrug" i fremtiden vil blive udskammet på linje med rygning, livsstilsygdomme mv. Så hellere være lidt på forkant og se efter hvad vi har i gemmerne. Om ikke andet får man ryddet op og sendt på genbrug. 




Kommentarer