Efterskole og hvad så

I går afleverede vi vores yngste datter på efterskole. Der var sommerfugle i maven eller rettere sagt måger! I hvert tilfælde sidder der nu to måger tilbage og tænker, hvad nu.

Hvad skal tiden så gå med og hvordan skal vi klare os helt selv...

De fleste unge mennesker har en helt klar holdning til kost, tv, aktiviteter og ikke mindst hvad tøj far og mor nu tager på.. Hold nu op, hvordan skal det dog gå. Her sidder vi to halvgamle tilbage med frit valg på alle hylderne. Mon vi nu også kan administrere det store ansvar?

Vi må famle os stille frem og se hvordan det går. Snubler vi - må vi rette ind. I nødstilfælde kan man jo sende en sms til efterskolen. Om vi får et svar tilbage afhænger vel af hvor grelt vi har opført os, men jeg er sikker på at hvis der skulle dukke et billede eller en statusopdatering på facebook, hvor vi har kvajet os - så kommer der nok en bemærkning.

Man kunne jo håbe på at vi fik et besøg en gang i mellem i en weekend, så vi kunne søge lidt råd og vejledning der, men det kan vi heller ikke vide os for sikker på efter de sidste nyheder. Så kære læser, hvis I ser os baske / flakse lidt usikkert rundt  (mere end vi plejer), så er det fordi vores coach er taget på efterskole - bær venligst over med os det næste års tid.

Kommentarer