Stadig frisk juletræ

Juletræet har stået så smukt med pynt i næsten en hel uge. Det er gået overraskende godt med at tåle træet i år. Slet ingen gener, det er helt utroligt. Normalt vader vi i grannåle som stille drysser af træet, hver gang vi kigger på det. Sådan har det bare ikke været i år.

Vi må nok sande, at det er her i juletiden mirakler kan ske. Prøv lige at se hvor lidt drys der er kommet på en uge, og imens Tantens mand har slæbt juletræet ud af terrassedøren. Jep det er ikke løgn.

Image and video hosting by TinyPic

I år har vi såmænd afprøvet tricket med at sætte juletræet i en spand vand et døgns tid inden det kom på fod. Det er absolut ikke sidste gang vi gør det. Hold nu op. Træet er stadig så friskt, at hvis vi klipper grenene af, kan de genbruges som vinterdækken ude ved hortensiaerne i haven. Så der er stadig håb for juletræer, selvom vi ikke har haft frostvejr.

Der er bare et lille men, som vi skal tage højde for til næste år. Stammen udvider sig når det kommer i vand, så det skal der tages højde for når vi tilpasser stammen til juletræsfoden. Det er hermed en ny juletradition som helt klart skal bruges fremover.

Kommentarer